Депутатите в парламента провеждат редовното си заседание.  Днес те трябва

...
Депутатите в парламента провеждат редовното си заседание.  Днес те трябва
Коментари Харесай

НС с редовно заседание: След декларацията на Възраждане, ГЕРБ-СДС напуснаха залата

Депутатите в Народното събрание организират постоянното си съвещание.  Днес те би трябвало да разгледат Законът за домашното принуждение, както и промени в Закона за публичните библиотеки.

Народните представители прибавиха и нова точка в програмата за работа на Народното събрание – чуване на служебния министър на защитата Димитър Стоянов по отношение на изказванията в публичното пространство, че са постъпили претенции за изпращане на български бойци на фронта в Украйна, както и за изясняване на позицията на Министерство на защитата дали има желание да изпраща бойци на фронта в Украйна. Вносители са Кирил Петков, Стою Стоев и Настимир Ананиев от парламентарната група на " Продължаваме Промяната - Демократична България ".

С декларация на парламентарната група на „ Възраждане “ обаче стартира днешното съвещание на Народното събрание.

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС напусна залата по-малко от 20 минути след старта на пленарното съвещание. Причина за това стана точно изявлението на депутатът от " Възраждане " Деян Николов.

Николов изясни, че преди повече от 30 години е завършила Студената война, след което в България е почнал нов колониален режим, който е " затулен зад непрестанни операции на обществото посредством открит ред на политически и медиен монопол ".

" Утайката на обществото беше конфигурирана на върха на страната. А всеки износил се политически план, облик, беше грижливо заместван с нов подобен и по този начин към този момент 34 години. Една добре смазана система, която ни заблуждаваше, че казусът е в нас, до момента в който унищожаваше страната редовно и методично ", сподели той. Обясни и че България е била подложена на геноцид и заличаване от Съединени американски щати, която е открила цялостен надзор върху политиката и медиите у нас и покровителстват олигархията.

" Предатели и мутри, някои от които към момента са тук с нас и през днешния ден в тази зала ", сподели той.

" В края на предишния век беше основана и мрежата на Сорос и неговата фондация " Отворено общество ", която стартира да основава лабораторните условия за развъждането на публичен, обществен и политически хайлайф, който да поеме доунищожаването на българската страна на по-късен стадий. По-късен стадий, в който се намираме през днешния ден и лабораторни политици, които също са тук с нас в тази зала в този час. Някои от тях малко по-стари, други - напълно пресни. Но всички си наподобяват по едно - съвременни еничари, кълнящи се във честност на евроатлантическите полезности, не запомнили жанр и татковина, празни и плоски души, живеещи в боязън, че някой ден някой ще натисне " ентер " и тях, подготвени да закусват всекидневно в американското посолство за някоя година пролонгация на позорния им край ", сподели Николов. 

Обвини ги още, че мечтаят да станат посланици в чужбина.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР